Werken bij De Vries Groep betekent dat je als teamspeler je vakmanschap kunt inzetten op één van de mooiste producten die er gemaakt worden. Met trots engineeren en bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld. Zij maken gebruik van hoogkwalitatieve materialen, de modernste technieken en de meest innovatieve technologieën.
Naast de Engineeringsafdeling, vormen de werfafdelingen Werktuigbouw, Elektra, Interieur, Exterieur en Schilderen, de basis voor een kwaliteitsniveau van constructie, techniek en afwerking dat wereldwijd herkend en bewonderd wordt. Elk jacht dat de werf verlaat is uniek en vormt een parel op onze kroon.
Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw herkent talent en geeft studenten, starters en werkenden met ervaring alle ruimte en begeleiding die nodig is om zich te ontwikkelen.
Kijk voor meer informatie op: www.werkenbijfeadship.nl.
De werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw (Aalsmeer) en De Vries Scheepsbouw Makkum hebben beide een eigen bedrijfsopleidingscentrum. De leerlingen volgen een opleiding volgens de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) en krijgen een leer-werkovereenkomst met één van de werven.
Als je bij het BedrijfsOpleidingsCentrum (boc) een opleiding volgt, dan krijg je les op de werf. Er is dus een leslocatie ingericht. De docent kent de scheepswerf goed en weet wat er nodig is om de leerling te bekwamen voor het vak. De bedrijfsopleidingscentra werken samen met een roc (regionaal opleidingscentrum). Dat betekent dat het een erkende opleiding is en je na afronding een landelijk erkend diploma behaalt.
Er zijn drie studierichtingen die bbl-leerlingen bij het boc kunnen volgen:
Daarnaast bieden we ook leer-werkplekken aan waar je als leerling een beroepsopleiding volgt aan een ander opleidingscentrum dan het boc. Bijvoorbeeld het hout- en meubileringscollege (hmc, Amsterdam of Rotterdam) of een roc (bijvoorbeeld Leiden of Nieuwegein).
In 2015 is De Vries Scheepsbouw Makkum uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Nederland.
Kijk voor meer informatie op: www.werkenbijfeadship.nl.