De Vries Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw

De oorsprong van De Vries Groep ligt in Aalsmeer waar Han de Vries in 1906 een scheepswerfje begon. In die tijd was deze werf makkelijk te bereiken voor de bloemenkwekers. Han de Vries bouwde heel wat houten pramen, punters of grundels maar al na korte tijd kwamen er andere klanten naar de werf en bouwde hij aluminium zeil- en motorjachten.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer vormt de spil van een groep trotse bedrijven die samen exclusieve superjachten van de hoogste kwaliteit bouwen.

Door intensief samen te werken en kennis te delen, worden op de werven van Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer en De Vries Scheepsbouw Makkum casco’s afgebouwd tot exclusieve droomjachten van Feadship, een Nederlands merk met een wereldreputatie. Custom-built tot in perfectie voor een selecte internationale klantenkring.

Aalsmeer herbergt indrukwekkende faciliteiten met drie droogdokken. Vakmensen werken met passie en plezier aan de oplevering van gemiddeld drie luxe, zeegaande motorjachten per jaar variërend van ongeveer 40 tot meer dan 80 meter lengte.

Facts & figures

Opgericht 1906
Type bedrijf Jachtbouwers
Aantal medewerkers 435
Disciplines in huis Werktuigbouw, timmeren interieur en exterieur, elektra, schilderen, roesvrijstaal
Jaarlijkse productie gemiddeld drie jachten
Faciliteiten 50.000m² met daarop drie droogdokken (90 x 15 meter, 68 x 13 meter en 76 x 13 meter)

Contact

Koninklijke De Vries Scheepsbouw
Oosteinderweg 25, 1432 AC Aalsmeer
P.O. Box 258, 1430 AG Aalsmeer
Nederland

+31 297 388 900
info@vriesyard.feadship.nl